Legyen partnerünk Skype-on

Legyen partnerünk skype-on!

S.O.S és Expressz fuvarozás

Cégünk sűrgös küldeményeit kedvező áron eljuttatja Európa bármely országába.

Az expressz fuvarozásnál nagy hangsúlyt fektetünk a gyors, precíz és megbízható szállítás végrehajtására.

Gyors ügyintézés

Fuvarozó cégünk gyors ügyintézéssel áll megbízói rendelkezésére export - import fuvarok megszervezésében, egész Európa területén.

Személyre szabott szolgáltatás

Személyre szabott szolgáltatást a lehető legmagasabb minőségben biztosítjuk ügyfeleink számára.

Ez a gyakorlatban állandó ellenőrzést, az áru folyamatos követését és biztosítását jelenti, de természetesen alapkövetelmény a bizalmas információk diszkrét kezelése is.

Jogi információk

Felhasználási engedély

A weboldalakon található megnevezés és logo, valamint vizuális megjelenés minden vonatkozásában szerzői jog védelme alá esik, az nem használható fel semmilyen módon és jogcímen cégünk előzetes írásos engedélye nélkül.

Változtatás joga

Cégünk fenntartja a weboldalakon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. Az itt található adatok és információk nem minősíthetőek úgy, mint a társaság tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

Cégünk bár törekszik rá, nem garantálja, hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan megváltoztatásáért. A Forrás52 Kft. fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére.