Legyen partnerünk Skype-on

Legyen partnerünk skype-on!

S.O.S és Expressz fuvarozás

Cégünk sűrgös küldeményeit kedvező áron eljuttatja Európa bármely országába.

Az expressz fuvarozásnál nagy hangsúlyt fektetünk a gyors, precíz és megbízható szállítás végrehajtására.

Gyors ügyintézés

Fuvarozó cégünk gyors ügyintézéssel áll megbízói rendelkezésére export - import fuvarok megszervezésében, egész Európa területén.

Személyre szabott szolgáltatás

Személyre szabott szolgáltatást a lehető legmagasabb minőségben biztosítjuk ügyfeleink számára.

Ez a gyakorlatban állandó ellenőrzést, az áru folyamatos követését és biztosítását jelenti, de természetesen alapkövetelmény a bizalmas információk diszkrét kezelése is.

Adatvédelem

A Forrás52 Kft. számára kiemelt fontosságú cél a honlap látogatói és a szolgáltatás igénybevevői által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme.

Információk gyűjtése és felhasználása

Cégünk a személyes adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, és a mindenkor hatályos adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeljük. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben ügyfélszolgálatunkon keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.